«Ανώνυμοι Βιβλιο-Εμμονικοί» – Ομάδα Βιβλιοθεραπείας

συντονίζει η Μπέσυ Κύρκου

bookworm anonymous
ανοιχτη εγγραφη!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

μια φορά το μήνα,  2 ώρες

ΠΟΤΕ;

Τετάρτη, στις 7:30μμ

έναρξη 21 Φεβρουαρίου

Για όσους αγαπούν τα βιβλία, την ψυχολογία και τις ομαδικές συζητήσεις.

 

Θα συναντιόμαστε μία Τετάρτη τον μήνα, στις 19:30, στο Bateau Lavoir. Εφόσον θα έχουμε διαβάσει το επιλεγμένο βιβλίο από πρίν, θα συζητάμε τα συναισθήματα, τα ερεθίσματα και τις σκέψεις που μας προκαλούνται κάθε φορά.

 

Η ομάδα ξεκινάει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και όσοι θα συμμετάσχετε πρέπει να έχετε διαβάσει το βιβλίο της Celeste NG «Όσα δεν σου είπα ποτέ» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ανοιχτή εγγραφή, επιβεβαίωση συμμετοχής μέχρι μία εβδομάδα πριν τη συνάντηση

Δηλώστε Συμμετοχή

Ποιά είναι η Βασιλική

Η Βασιλική Κύρκου είναι ψυχολόγος, σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Bsc, MSc in Health Psyscology απόφοιτη του Stirling University καθώς και ολιστική εναλλακτική θεραπεύτρια.

 

Παρουσιάζοντας η ίδια τον εαυτό της μας λέει:

«Αγαπώ καθε μορφή τέχνης και τα ταξίδια. Η λογοτεχνία, από τότε που ανακαλυψα το μαγικό κοσμο της ανάγνωσης στα έξι μου, υπήρξε για μένα ο μεγαλύτερος εθισμός. Δεν περνάει μέρα της ζωής μου που να μη διαβάσω έστω και μία πρόταση.

Το διάβασμα εξακολουθει να ειναι ένα όμορφο ταξίδι που με κάνει να ανακαλύπτω καινούργια πραγματα για μένα και το τρόπο που αντιλαμβάνομαι τους γύρω μου. Η ψυχοθεραπεία και η συμβουλευτική είναι τεχνη γι’ αυτό συνδύασα αυτά που αγαπώ κάνωντας ομάδες βιβλιοθεραπείας μέσω της λογοτεχνίας.

Θα ήθελα να ήμουν η πρώτη που έκανε αυτή τη σπουδαία ανακάλυψη αλλά η ιδέα είναι παλιότερη! Στην είσοδο της βιβλιοθήκης των Θηβών στην Αρχαία Αίγυπτο μια επιγραφή στα αρχαία Ελληνικά έγραφε: «Ψυχής Ιατρείον»».

Όροι συμμετοχής

  • Πρώτη συνάντηση: Τετάρτη 21/2/2018
  • Κόστος: 15€ + 24% ΦΠΑ το μήνα.
  • Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 6
  • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12
  • Τρόποι εξόφλησης: κάρτα (POS), μετρητά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σύντομα και μέσω Internet.
  • Σε περίπτωση που κατα τη λήξη της περιόδου εγγραφών δε συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών, το σεμινάριο δε θα πραγματοποιηθεί. Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί θα επιστραφούν στο ακέραιο.
  • Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο στην περίπτωση μη διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής στη δραστηριότητα.