Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Science Fiction

με τον Γιάννη Καμπουρόπουλο

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Science Fiction, με τον Γιάννη Καμπουρόπουλο
Εγγραφες αρχισαν!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

4 συναντήσεις, μία φορά την εβδομάδα, 2 ώρες

ΠΟΤΕ;

κάθε Τρίτη, στις 5μμ

έναρξη 27 Φεβρουαρίου 2018

Μια σειρά 4 σεμιναρίων με θέμα την λογοτεχνία της επιστημονικής φαντασίας, την ιστορία της και τους κυριότερους εκπροσώπους της σε επίπεδο ακόμη και κινηματογραφικών σεναρίων, ώστε να μπορέσουν, όσοι επίδοξοι και μή συγγραφείς, να κατανοήσουν βαθύτερα αυτό το πραγματικά πρωτοποριακό είδος της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

12.02-26.02

Δηλώστε Συμμετοχή

Ποιός είναι ο Γιάννης

Ο Γιάννης Καμπουρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σπούδασε ηχοληψία κινηματογράφου και τηλεόρασης στη Σχολή Παπαντωνοπούλου (απο το 1964 με την ονομασία «Σχολή Τηλεοράσεως Αθηνών»).
Παράλληλα, εργάσθηκε ως μουσικός και ηχολήπτης σε διάφορες μεμονωμένες δουλειές, ενώ ως μουσικός διαθέτει εμπειρία σε δισκογραφική δουλειά τεσσάρων δίσκων και αμέτρητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Το 2010 εργάσθηκε ως ιδιώτης επιχειρηματίας παράγοντας ηχοβιβλία (audio books), τις τρεις παραγωγές των οποίων διεκίνησε στο εμπόριο και σε κομβικά σημεία, όπως το πρακτορείο «Παρ’ημίν», το βιβλιοπωλείο «Πολιτεία», την «Πρωτοπορεία», τον «Ιανό», αλλά και άλλα, μικρότερα σημεία πώλησης, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Καναδάς, Η.Π.Α., Γερμανία).
Παράλληλα, εξέδωσε την πρώτη του κεντρική Τριλογία Επιστημονικής Φαντασίας με στοιχεία military science fiction saga, και με τίτλο «Μπόραθ, το Μυστικό ΄Οπλο» απο τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ.
Ακολούθησαν παρουσιάσεις της τριλογίας στην Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας (ΑΛΕΦ), ενώ έγινε και μια προσπάθεια για μετατροπή αυτής σε 3D animation film, αλλά χωρίς επιτυχία, λόγω ανεπαρκών πόρων.
Το 2016 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας prequel της κεντρικής, με τίτλο «Φώο Σπόετ» και υπότιτλο «Μπόραθ, το Μυστικό Όπλο», ενώ το 2017 ακολούθησε το δεύτερο βιβλίο με υπότιτλο «Η άνοδος των Μπόραθ», απο τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.
Υπο έκδοση βρίσκεται το τρίτο βιβλίο αυτής, με αναμενόμενο τίτλο «Η κληρονομιά των Μπόραθλοκ», απο τον ίδιο εκδότη, ενώ βρίσκεται υπο συγγραφή και η τρίτη τριλογία sequel με αναμενόμενο τίτλο «Νεμούης, η εποχή των Υπερυβριδίων».

Όροι συμμετοχής

 • Έναρξη μαθημάτων: Τρίτη 27/2/2018
 • Διάρκεια 4 συναντήσεις
 • Κόστος συμμετοχής: 4 συναντήσεις 80 ευρώ (+24%ΦΠΑ)
 • Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 6
 • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15
 • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μεταξύ αυτών που έχουν εγγραφεί και εξοφλήσει τη συμμετοχή τους.
 • Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται με την εγγραφή.
 • Τρόποι εξόφλησης: μετρητά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σύντομα μέσω POS και Internet.
 • Ειδικές τιμές για πολλαπλές εγγραφές σε παραπάνω του ενός σεμινάρια ή σε γκρουπ. Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Σε περίπτωση που κατά τη λήξη της περιόδου εγγραφών δε συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών, το σεμινάριο δε θα πραγματοποιηθεί. Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί θα επιστραφούν στο ακέραιο.
 • Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο στην περίπτωση μη διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής στη δραστηριότητα.