Do you like crafting?

Decoupage art με το Βασίλη Κοντό

Decoupage - Βασίλης Κοντός
οι εγγραφες αρχισαν!
περιλαμβανει free day!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

10 αυτόνομες συναντήσεις, μία φορά την εβδομάδα, 4 ώρες

ΠΟΤΕ;

κάθε Τρίτη, στις 5:30μμ

Ξεχασμένα βάζα, παλιά κουτιά, χρησιμοποιημένα ποτήρια, άδεια μπουκάλια, βαρετά φωτιστικά, δώρα που δεν σας άρεσαν ποτέ, αδιάφορα έπιπλα….πριν τα πετάξεις ξανασκέψου το! Μπορούν να μεταμορφωθούν με την τεχνική του Decoupage.

 

Τι είναι το Decoupage; Δεν ξέρεις; Ξέρεις αλλά ξεκίνησες να το κάνεις παίρνοντας ιδέες από το Pinterest και κατέλεξες σε επικά fail; Το ψιλοκαταφέρνεις αλλά αν σου έλεγε κάποιος μερικά tips θα έφτιαχνες έργα τέχνης;

 

Σε αυτές περιπτώσεις ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος σου, θα σε μάθει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για δημιουργήσεις όμορφα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα καθώς και να ανακυκλώσεις ξεχασμένα από το χρόνο αντικείμενα και μικροέπιπλα με την τεχνική του Decoupage.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

από 20/09 και έως την επόμενη ημέρα κάθε συνάντησης η εγγραφή για το επόμενο εργαστήρι

Δηλώστε Συμμετοχή

Περισσότερες Πληροφορίες

Το εργαστήριο αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε να χειρίζεστε εύκολα και σωστά τα υλικά όπως τα κρακελέ, τις πατίνες, τις πάστες και άλλα πολλά. Μαζί θα δημιουργήσετε έργα τα οποία μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα είναι δικά σας.

 

Επιπλέον θα σας δώσει απαντήσεις σε ότι απορίες έχετε σχετικά με τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν και θα σας παρουσιάσει επιπλέον ιδέες για κατασκευές.

 

Στόχος του εργαστηρίου είναι η εκμάθηση των βασικών αρχών πάνω στις τεχνικές του Decoupage, έτσι ώστε να είσαστε σε θέση να μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας, όμορφα και χρηστικά αντικείμενα για σας και τους φίλους σας.

 

Το εργαστήρι αποτελείται από 10 αυτόνομες συναντήσεις, η κάθε μια με δικό της αντικείμενο, ώστε να επιλέξετε εσείς όποιες σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ενημερωθείτε από το Πρόγραμμα για το τι θα φτιάξουμε!

Πρόγραμμα Εργαστηρίου

Συνάντηση 1 – Chalk Paint Therapy!

Σε αυτή τη συνάντηση, ο Βασίλης θα μας δείξει πώς μπορούμε να δώσουμε νέα ζωή σε παλιά έπιπλα με χρώματα κιμωλίας, δημιουργώντας ιδιαίτερες παλαιώσεις με κεριά αλλά και σχέδια με στένσιλ!

 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε μαζί σας ένα παλιό μικροέπιπλο, όπως μικρό τραπεζάκι, μικρό κομοδίνο, που θέλετε να αλλάξετε. Ακόμα μπορείτε να μεταμορφώσετε ξύλινα κουτιά, MDF, ψωμιέρες, καπελιέρες, δίσκους κ.α.

 

Το αντικείμενό σας θα πρέπει να είναι αυστηρά μικρό καθώς διαφορετικά δεν θα προλάβετε να το ολοκληρώσετε.

Σε περίπτωση που φέρετε παλιό έπιπλο θα πρέπει να είναι καθαρό από λάδια και βρωμιές, ενώ θα πρέπει να το έχετε τρίψει ελαφρά με γυαλόχαρτο.

Όλα αυτά με την μοναδική καθοδήγηση του Βασίλη θα τα μεταμορφώσουμε σε κάτι ξεχωριστό!

 

Τι να φέρετε μαζί
 • ένα παλιό γυαλόχαρτο
 • δύο πινέλα γενικής χρήσης
 • ένα παλιό φανελάκι
 • μια ποδιά
 • μωρομάντηλα

Ποιός είναι ο Βασίλης

O Βασίλης Κοντός γεννήθηκε στην Αθήνα. Στα πρώτα του βήματα ήθελε να γίνει αρχιτέκτονας και ξεκίνησε να σπουδάζει ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, όμως στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Γαλλία.

 

Τα τελευταία 15 χρόνια εργαζόταν στη βιομηχανία της μόδας με leading brands όπως Prada, Valentino, Fendi κ.α. Τελικά όμως επέστρεψε στην τέχνη, ξεκινώντας ως φοιτητής της Μαρίας Ζαγκόρσκα το 2013 και άρχισε να δημιουργεί με την κλασική decoupage. Ασχολείται επίσης με τα μικτά μέσα, το Scrapbooking και πρόσφατα η νέα του αγάπη είναι η Steampunk. Δημιουργεί πάνω σε ξύλινα αντικείμενα και σε καμβά, κάνει κολάζ και altered art, ετικέτες, άλμπουμ και πολλά άλλα.

 

Προσφέρει μια σειρά από δικές του γνώσεις για νέες τεχνικές και υλικά σε κλασική decoupage, εφέ, μικτά μέσα μαζικής ενημέρωσης, μαθήματα κολάζ και πολλά άλλα. Ασχολείται πλέον αποκλειστικά με την τέχνη του και ταξιδεύει για να διδάξει σε εργαστήρια. Απολαμβάνει τη διδασκαλία και κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων του εστιάζει όχι μόνο στην παρουσίαση των τεχνικών αλλά προσπαθεί να μεταφέρει την αγάπη και τον ενθουσιασμό του για την τέχνη καθώς πιστεύει στη θεραπευτική και απελευθερωτική δύναμη της δημιουργικότητας.

 

Τέλος για όσους δεν τον γνωρίζουν ο Βασίλης είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτές στην τέχνη του Decoupage στην Ευρώπη. Είναι εκπαιδευτής και συνεργάτης στις κορυφαίες εταιρείες Pentart και Stamperia. Από το 2014 συντονίζει σεμινάρια decoupage-mix media – steampunk σε Ελλάδα Κύπρο και πολλές χώρες της Ευρώπης.

Όροι συμμετοχής

 • Έναρξη μαθημάτων: Τρίτη 17/10/2017
 • Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 6
 • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12
 • Για κάθε εργαστήρι, η εγγραφή είναι δυνατή μέχρι και την προηγούμενη Τετάρτη (1 εβδομάδα πριν).
 • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μεταξύ αυτών που έχουν εγγραφεί και εξοφλήσει τη συμμετοχή τους.
 • Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται με την εγγραφή.
 • Τρόποι εξόφλησης: μετρητά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σύντομα μέσω POS και Internet.
 • Ειδικές τιμές για πολλαπλές εγγραφές σε παραπάνω του ενός σεμινάρια ή σε γκρουπ. Επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Σε περίπτωση που δε συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών, η συνάντηση δε θα πραγματοποιηθεί. Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί θα επιστραφούν στο ακέραιο.
 • Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο στην περίπτωση μη διεξαγωγής του εργαστηρίου.

Αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής στη δραστηριότητα.