Δημιουργική Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης μέσω της Τέχνης

με την Ρουμπίνη Φέφε

creative therapy
Άρχισαν

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

12 συναντήσεις, μία φορά την εβδομάδα, 2 ώρες

ΠΟΤΕ;

από Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 έως Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

και ώρα 6:00-8:00 μ.μ.

Μύθοι, παραμύθια, ήρωες και αντιήρωες, λογοτεχνικά κείμενα, ποιήματα, τραγούδια, θεατρικά έργα, ζωγραφικοί πίνακες, χρώματα και υλικά συνθέτουν το μαγικό χαλί που παίρνοντας την απόφαση να ανέβουμε πάνω του μας οδηγεί στην δική μας θαυματοχώρα.

 

Σύμβολα και αρχέτυπα γίνονται φάροι και πυξίδες. Και εκεί λίγο πριν το σκοτάδι να γίνει φως αρχίζεις να νιώθεις μια παλιά ξεχασμένη αίσθηση.

 

Αυτή την αίσθηση του να είσαι παιδί, να είσαι ελεύθερος, να ζήσεις όλη την ιστορία από την αρχή.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

από 25/8/19 έως 31/10/19

Δηλώστε Συμμετοχή

Τι είναι η ομάδα προσωπικής ανάπτυξης

Η ομάδα προσωπικής ανάπτυξης αφορά μία διαδικασία συζήτησης, καλλιτεχνικής δράσης, ενδοσκόπησης και ενδεχομένως προσωπικής αλλαγής.

 

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να επεξεργαστούν προσωπικά θέματα μέσα από βιωματικές και θεραπευτικές διεργασίες.

 

Στόχος η ανάδυση του αυθεντικού εαυτού, η κατανόηση του σχετίζεσθαι η ανακάλυψη δυσλειτουργικών μοντέλων συμπεριφοράς, η βελτίωση της επικοινωνίας και η προσωπική ενδυνάμωση και αλλαγή.

 

Όλα αυτά γίνονται σε ένα προστατευμένο περιβάλλον σεβασμού, ενσυναίσθησης και εχεμύθειας, όπου οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν βιώματα, σχέσεις, συμπεριφορές με δημιουργικό τρόπο ως μία άλλη πρόβα ζωής.

 

Όροι συμμετοχής:

– Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται με συνέπεια στην παρουσία τους στην ομάδα, καθώς πρόκειται για διεργασία.

Αυτές οι ομάδες είναι κλειστές και δεν αλλάζουν τη σύστασή τους μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

 

– Προηγείται δωρεάν ατομική συνάντηση διάρκειας μίας ώρας με κάθε ενδιαφερόμενο.

 

– Προτείνεται να φοράτε άνετα ρούχα και να έχετε μαζί σας κάλτσες.

Ποιά είναι η Ρουμπίνη

Η Ρουμπίνη Φέφε σπούδασε Ψυχολογία και Κοινωνιολογία (B.Sc. ULV California, USA), Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού (ΕΑΠ), έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Συμβουλευτική (M.Sc. Counselling, ULV California, USA), στην Συμβουλευτική Μεγάλων Ομάδων και Συστημάτων («Systemic Consultation and Leadership Training Program», Kensington Consultation Centre London), και ειδικεύτηκε στην Οικογενειακή Θεραπεία στο Εργαστήρι Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων της Χ.Κατάκη, στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης & Ψυχοθεραπείας (ΣΚΕΨΥΣ), στην Εικαστική Ψυχοθεραπεία – Art Therapy» στο Κέντρο Τέχνης & Ψυχοθεραπείας(Εισαγωγικό Πρόγραμμα 1 έτους) και είναι τελοιόφοιτη στην Δραματοθεραπεία από το Κέντρο Δραματοθεραπείας Αιών.

 

Έχει εργασθεί ως Υπεύθυνη  Επικοινωνίας, Ανάπτυξης & Στελέχωσης Προσωπικού για 7 χρόνια στον όμιλο Ιασώ,ως Corporate Communication& Fundraising Director στο American Community Schools of Athens- ACS AthensΣχολεία Αμερικανικής Παροικίας Αθηνών, ως Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Κ.Υ.Α.Δ.Α. Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων.

Σήμερα εργάζεται ως ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια ομάδων και ατόμων, ως συντονίστρια θεατρικών ομάδων παιδιών σε εκπαιδευτικά και θεραπευτικά πλαίσια και ως ηθοποιός.

Επιπλέον έχει συνιδρύσει την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία  «Bateau Lavoir– Κέντρο Σεμιναρίων Τεχνών & Πολιτιστικής Δραστηριότητας» στην οποία είναι Διαχειρίστρια.

 

Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια θεάτρου και μουσικής με τους Σταμάτη Κραουνάκη, Άντζελα Μπρούσκου, Μάρθα Φριτζήλα, Κ.Κωνσταντόπουλο, Νίκο Χατζόπουλο, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ακύλλα Καραζήση, Σωτήρη Καραμεσίνη, Άντι Σκορδή, Μαρίνα Σάττι, χορού με τους Rootlessroot και είναι μέλος της θεατρικής ομάδας “Δρόμος με Δέντρα”, Baumstrasse.

 

Ως μέλος της ομάδας Baumstrasse ασχολείται ενεργά με την υποκριτική και την έρευνα στο αρχαίο δράμα, έχοντας συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια σε όλες της  παραστάσεις της ομάδας όπως : Χαραχτήραι – Θεόφραστος,Βάκχες-Ευριπίδη, Αίας – Σοφοκλή, Τραχίνιες – Σοφοκλή,Αγαμέμνων – Αισχύλου, Πέρσες –  Αισχύλου, Ευμενίδες Αισχύλου, Ευμενίδες -Video Art, Χοηφόρες – Αισχύλου, Ρημαγμένη Όχθη – Μήδειας Υλικό – Τοπίο Με Αργοναύτεσς –  Heiner Muller, Μια Βολη Ειναι Το Μονο Που Χρειαζεται (In-Situ Performance), Ίων, Ευριπίδη, Αντιγόνη, Jean Anouilh, Φιλοκτήτης – Σοφοκλή.

 

 

 

 

Όροι συμμετοχής

  • Πρώτη συνάντηση:Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019
  • Κόστος 12 συνεδρίες:  210 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου 24% ΦΠΑ)
  • Early bird μέχρι 20/09/2019, 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)
  • Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 6
  • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10
  • Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται με την εγγραφή.
  • Τρόποι εξόφλησης: μετρητά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,  μέσω POS.
  • Το εργαστήριο προεξοφλείται άπαξ ή σε διακανονισμό 3 δόσεων με κάρτα. Εξαιρούνται η American Express & Diners.
  • Παρέχεται έκπτωση 10% σε άνεργους και φοιτητές
  • Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται με συνέπεια στην παρουσία τους στην ομάδα, καθώς πρόκειται για διεργασία. Η ομάδα σε κάθε κύκλο είναι κλειστή και η σύνθεσή της δεν μπορεί ν’ αλλάξει μέχρι την ολοκλήρωσή του.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μεταξύ αυτών που έχουν εγγραφεί και εξοφλήσει τη συμμετοχή τους.
  • Σε περίπτωση που κατά τη λήξη της περιόδου εγγραφών δε συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών, το σεμινάριο δε θα πραγματοποιηθεί. Τα χρήματα που έχουν καταβληθεί θα επιστραφούν στο ακέραιο.
  • Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο στην περίπτωση μη διεξαγωγής του σεμιναρίου.





Αποδέχομαι τους όρους συμμετοχής στη δραστηριότητα.